Ανακαινίσεις κατοικιών

Η τεχνοκατασκευαστική Θεσσαλονίκης είναι μια σχετικά νέα εταιρεία στον τομέα των ανακινήσεων και των κατασκευών, η οποία όμως έχει πίσω της μια πείρα τριάντα ετών στο συγκεκριμένο χώρο σαν υπεργολάβος σε έργα κατασκευής, ανακαίνισης και διαχείρισης έργων τεχνικής φύσεως. 

Από το 2019 ως αυτόνομη πλέον εταιρεία παρέχουμε στους πελάτες μας το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης στον κλάδο μας προσφέροντας επαγγελματικές λύσεις, αξιόπιστο προγραμματισμό, αποδοτικό σχεδιασμό και ποιότητα κατασκευών οικοδομώντας καλέςα και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες ας και κατανοώντας απόλυτα τις απαιτήσεις τους προσφέρουμε πάντα αποδοτικές και οικονομικές λύσεις με συνέπεια και αξιοπιστία. Η Τεχνοκατασκευαστική Θεσσαλονίκης στέκεται πλάι στον πελάτη και υλοποιεί ότι υπόσχεται.

Εγγυήσεις:

Η εταιρεία μας έχοντας εμπιστοσύνη στην ποιότητα των παρεχόντων υπηρεσιών και στο τεχνικό της προσωπικό, καθιέρωση τη γραπτή εγγύηση για όλες τις τεχνικές εργασίες που παρέχει τόσο για τις εργασίες όσο και για την ποιότητα των υλικών, έτσι διασφαλίζουμε τον πελάτη μας όχι μόνο για την ποιότητα του παρεχόμενου έργου αλλά και για την υποστήριξη που θα έχει και μετά το πέρας των εργασιών. Σκοπός μας είναι να έχουμε ευχαριστημένους πελάτες και να απολαμβάνουν την ανακαινισμένη κατοικία τους χωρίς προβλήματα και εκκρεμότητες.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ υπάρχει γραπτή εγγύηση.